facebook_pixel /* KLAVIYO KOODIT */

Nimikorut edullisesti netistä

Samaskorun koruvalikoimasta löytyy laaja valikoima nimikoruja, jotka ovat aina uniikkeja ja kantajansa näköisiä. Nimikoruvalikoimassa on saatavilla sekä kaula- että rannekoruja kullattuina ja hopeisina. Valikoimassa on myös nimellä varustettuja sormuksia, joihin voi kaiverruksen lisäksi saada haluamansa nimen tai muun tekstin esimerkiksi hopeisin kirjaimin. Hopeinen Yhdistyneet sydämet-kaulakoru kuuluu Samaskorun suosituimpien nimikorujen joukkoon eikä syyttä. Kauniissa hopeisessa korussa roikkuu kaksi sydäntä, joita molempia koristaa vapaavalintainen, maksimissaan yhdeksän merkkiä pitkä, teksti. Lisäksi molemmissa sydämissä on kaunis Swarovskin kristalli, jonka värin saa myös itse valita 12 kauniin värin joukosta. Korusta on saatavilla myös kullattu versio.

Samaskorun tyylikkäät nimikorut sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Swarovskin kristalleja sisältävät kaula- ja rannekorut tuovat säihkettä juhla-asuun ja tyylikäs nimellä varustettu sormus piristää esimerkiksi muutoin pelkistettyä arkiasua. Mikä parasta, Samaskorun nimikoruvalikoimasta löytyy taatusti sopiva vaihtoehto niin mummille, vaarille, isälle, äidille, siskolle, tyttärelle, veljelle kuin ystävällekin! Nimikoru sopii kaiken ikäisille.

Nimikorut ovatkin oiva lahjaidea esimerkiksi joulun kynnyksellä. Erityisen hyvin ne sopivat myös esimerkiksi ystävänpäivään tai syntymäpäivälahjaksi. Baby Feet Stone -nimikoru on esimerkiksi täydellinen lahja vasta äidiksi tulleelle. Koru on laadukasta Sterling-hopeaa ja se sisältää maksimissaan 12 kirjaimisen kaiverruksen sekä vapaavalintaisen Swarovskin kristallin. Kristallin lisäksi korua koristavat hopeiset vauvan jalat. Hopeinen Karma-kaulakoru puolestaan sopii hyvin myös raamikkaammalle miehelle ja Swarovski Heart-nimikoru esimerkiksi tyttöystävälle.

Valitse alta haluamasi kategoria tai selaa suoraan koko nimikoru valikoimaamme!