facebook_pixel

Rannekorut edullisesti netistä

Rannekorut ja ranneketjut

Rannekoruja ja rannerenkaita on käytetty jo ammoisista ajoista asti. Rannerenkaat ovat olleet ihmiskunnan ensimmäisten korujen joukossa juuri käytännöllisyytensä takia. Rannekoru on helppo käyttää ja yhdistää erilaisiin asukokonaisuuksiin. Rannekorut ovatkin ensisijaisesti asusteita, jotka korostavat ja toimivat yhdessä muun asukokonaisuuden kanssa. Jos ei vaikka tunne itseään rennoksi esimerkiksi värikkään asukokonaisuuden kanssa voi siihen tuoda kivasti lisää väriä lisäämällä näyttävän rannekorun.

Samaskorun Rannekorut-kategoriasta löydät nahkaisia Vintage-rannekoruja ja kauniita hopeanvärisiä rannekoruja kristallin kera. Love Birds -rannekoru symboloi rakkautta ja käy hyvin tummien tai mustien vaatteiden kanssa. Jos haluat piristää asukokonaisuuttasi, niin turkoosin värinen Eternal Love -rannekoru on oikea vaihtoehto. Juhliin tai hienompiin tilauksiin soveltuvat hyvin Enkelin kyynel -rannekorut. Rannekorua on mahdollista saada joko kirkkaalla, merensinisellä tai pinkillä kristallilla. Näistä voit valita iltapukuusi sopivan :)

Rannekoru valikoimassamme on siroja ja juhlavia koruja sekä rentoja koruja, jotka sopivat moneen erilaiseen tilanteeseen. Kesällä on kivaa ja rentoa pitää suurempaa määrää rannekoruja kerralla, kun taas rannekoru osana korusettiä on näyttävä ja tyylikäs juhlissa ja muissa tilaisuuksissa. Erilaiset rannekorut käyvät erilaisten asukokonaisuuksien kanssa yhteen ja rannerenkaita ei siis koskaan ole kotona liikaa!

Rannekoruille merkitystä symboleilla

Rannekoruissa on paljon symboliikkaa. Yksi suosituimmista symboleista on ikuisuus symboli (Infinity) joka kuvastaa ikuista rakkautta. Ikuisuuden symboli on liitetty myös Ouroboros-käärmeeseen, joka on ollut ikuisen kehityksen ja uusiutumisen symboli. Merkki on yhdistetty myös täydellisyyteen ja miehen ja naisen väliseen yhtenäisyyteen.

Eternal love -rannekorussa oleva ankkuri on monille toivon ja uskollisuuden symboli. Aikoinaan on ankkuria pidetty merellä työskentelevien merimiesten ja merivoimien tunnuksena ja nykyisinkin ihmiset, jotka rakastavat merta ja matkustamista arvostavat ankkurikorun symboliikkaa. Perinteisesti laivoissa on ankkuri ollut paikallaan pitävä voima joka on auttanut pahimmankin myrskyn silmässä ja ankkurikoru voi auttaa selviämään elämän myrskyissä ja muistuttaa siitä, että vaikeatkin ajat menevät ohi aikanaan.

Suositussa Love birds -rannekorussa on myös paljon merkitystä. Lintuja pidetään ihmisen sielun ja vapautumisen symbolina ja myös rauhan merkkinä. Where there’s a will there’s a way -rannekorun tuttu sanonta merkitsee sitä, että jos tarpeeksi yrittää niin onnistuu ja onkin siis oikein sopiva sisukkaille Suomalaisille.